Aerosol Alliance

Graffitikunst på en bæredygtig planet

Brand strategi for et globalt netværk i et niche-marked

Bæredygtig udvikling i aerosol-sektoren

SOFIRA har været med til at udvikle brand strategi for aerosolalliance.com - et initiativ for at gøre spraydåse sektoren mere bæredygtig.


Udfordringer:

- affaldshåndtering af spraydåser

- aerosol (VOCs) er giftige dampe og sundhedsskadelige.

- spraydåser især til udøvelse af kunst, bliver brugt globalt, med synlig impact til følge, uden at producenterne tager markant ansvar.


Aerosolalliance.com består af kuratorer, festivalarrangører, malere, kunstnere og CO2-livscyklus eksperter, hvor SOFIRA har bidraget til strategi og brandudvikling.

Kombinationen af klimakamp og kunst

Der er en stigende forståelse af vigtigheden af en mere miljøvenlig og hensigtsmæssig måde at udøve sin kunst og mange udøvende kunstnere føler et stigende ansvarlig overfor den kommende generation af malere.

Fra en idé på en serviet til en bæredygtig og kommerciel virksomhed brugte SOFIRA rammerne og værktøjerne fra #brandthinkingcanvas og #audiencemapping, som er udviklet af Anne Miltenburg og fællesskabet BrandTheChange.

Indblik i processen omkring at skabe et brand

Er din virksomhed igang med at bidrage til bæredygtighed,

men er tvivl om hvor man skal starte?

så lad os tage en snak, om hvordan vi kan løse jeres udfordringer.

Maler du selv?

- hvis ikke, kender du højst sandsyneligt nogle, der gør

I slutningen af december 2021 blev det første nyhedsbrev sendt ud, og med interaktion på de sociale medier og en indholdsrig website, der forener de mange interessenter, er skabelsen for positiv forandring for det globale fællesskab i gang.


Hvis du selv maler, eller kender nogle, der gør, så kan de OGSÅ være med til at skabe en nødvendig forskel og være med at fremme udviklingen

Kilde: https://aerosolalliance.com/

Carbon Conscious and Waste Aware Street Art Mural by INSA

Hvoerdan kan man arbejde med bæredygtighed og kunst? Dette blev testet sammen med kunstnerne INSA, hvor man fremstillede kunstværket og målte miljøaftrykket,

Rapporten og gennemgangen af projektet kan downloades nedenunder.

Globalt netværk i et nichemarked.

AerosolAlliance er grundlagt af: Vincent Huibers:. Kurator for Step in the Arena-festivalen. Holland, Tina Ziegler: CEO for Moniker Art Fair. Storbritannien,

Luc Hillege: Product manager hos Ecochain. Holland, Askew One / Elliot O´Donell: New Zealand/USA og Vans the Omega. Australien.

Følg rejsen mod en mere miljøvenlig og bæredygtig udvikling spraydåse-sektoren, fra produktion over ansvarlig brug til affaldshåndtering. Besøg websitet eller tag del i fællesskabet på de sociale medier (Instagram)