Webdesign, digital marketing og branding med impact

SOFIRA impact business design er din adgang til at skabe afstand til

dine konkurrenter, da vi fokuserer på en holistisk tilgang til dit brand,

din virksomhed og hvordan du kan have en bæredygtig udvikling

for din virksomhed.

Vores løsninger har varieret fra mindre projekter til omfattende kampagner, der både omfatter online og offline marketing og netop i denne tid, kan vi fokusere på at strategier, og marketing initiativer, der styrker den grønne omstilling og en bæredygtig forretningspraksis.

SOFIRA står for mere end bare et navn – det repræsenterer en vision, da det er et anagram af grundlæggerens datters navn, Irina Sofia.

Impact: fra idé til platform

Med SOFIRA som samarbejdspartner, får du adgang til en lang række af produkter og services, der strækker sig over områder som:

Digital markedsføring (organisk og betalt annoncering)
Webdesign

SOFIRA bidrager til langvarige, værdifulde relationer med dine kunder.

Hos SOFIRA får du skræddersyede ydelser, produkter og services, der bidrager til at opretholde dybtgående og langvarige relationer med dine kunder.

SOFIRA kan både hjælpe dig med at designe flyers, annoncer, plakater, visitkort og websites og ved at have arbejdet for en lang række virksomheder, inklusive større multinationale selskaber, nordiske gazelle-vindende virksomheder samt start-ups, kan vi hjælpe dig videre, fra hvor du er, til hvor du gerne vil hen.

Opgaverne har været:

  1. Udarbejdelse af forretningsplan
  2. Content strategi
  3. Webdesign
  4. Grafisk design (logo, brochurer, plakater)
  5. Annoncekampagner

Kom igang med CSR-arbejdet, så det understøtter både

forretningsmål og verdensmål på strategisk og systematisk vis

Klimakrisen,. løsninger og impact kræver specialistviden, men SOFIRA impact business design har certificerede medarbejdere, der har arbejdet

med kunder, impact og bæredygtighed kommercielt og strategisk siden 2019. Vil I være de næste, der får en bæredygtig forretningsstrategi?

Impact business design

og bæredygtig forretningsudvikling

Mange virksomheder står i disse dage ofte over for udfordringer i forhold til at dokumentere og måle deres påvirkning, deres impact, især når det drejer sig om ansvarlighed og handlinger i lyset af den aktuelle klimakrise.

Her kan du få hjælp til at komme igang eller komme videre med jeres bæredygtighedsintiativer og du kan få sparring omkring, hvordan du bedst bevarer dine kunder, både i b2b og b2c segmentet

SOFIRA lægger vægt på uddannelse og specialist-viden, så vi er eksperter i at måle og dokumentere impact, sparre omkring forretningsudvikling, så når kunderne efterspørger om jeres bæredygtigshedsintiativer, kan hos SOFIRA få styrke kendskabet til dit brand og vi kan udvikle en indholdsstrategi, der formidler virksomhedens værdier, mission og vision på en måde, der skaber længerevarende og dybere kunderelationer.