Brand identitet

Vækst, regnskab, værdi, forretningsudvikling og regnskabsloven.

Webdesign og visitkort

SOFIRA fremstillede også webdesign, visitkort og profiler på de mest relevante platforme. Besøg SONNESERVICE, når du har behov for regnskab og bogholderi.

Har I brug for et logo til visitkort, plakater, annoncer og andre interaktioner?

Har I brug for nyt, bedre website, der trænger til en visuel opdatering så I kan skabe større værdi for jeres besøgende?

så lad os tage en snak, om hvordan vi kan løse jeres udfordringer.

Vækst, værdi og regnskab

Regnskab og bogføring som en service

Kunden er et nyligt startet bogføringsselskab, der tilbyder rådgivende regnskab, daglig bogføring, fakturering, lønkørsel, kreditor-, debitor-, og budgetstyring, momsafstemning og udarbejdelse af måneds-, kvartals- og årsrapporter, momsindberetning og forretningsudvikling.

Kunden ønskede et mere bredt og alsidigt begreb, så man fremstod som en service-provider, og ikke kun en "almindelig" og ordinær bogholder.

METODE:

Der blev researchet omkring ældgamle runiske symboler for “afkast”, samarbejde, velstand og udveksling. Symbolet for transaktioner og udvekslinger udgjorde også grundlaget for logoet. Der var dobbelte kurver med dobbelte bogstaver, så processen bevægede sighen imod sammenkoblede cirkler.


PROCES:

Et design bestod af en donut, som i “aktier” eller procenter, opdelt i udgifter eller indtægter. Dette i kombination med S betød, gjorde logoet stærkt og universelt, så det kunne forståes på tværs af nationaliteter og sprog.