Branding og impact


Brandkendskab

Et stærkt brand gør det lettere for folk at huske din virksomhed.

Tillid

Et stærkt brand får folk til at stole på din virksomhed.

Loyalitet

Et stærkt brand får folk til at vende tilbage til din virksomhed.

Salg

Et stærkt brand fører

til øgede salg.

Photo by CJ Dayrit on Unsplash

Gode idéer skal markedsføres

Hos SOFIRA er vi mere end bare et bureau – vi er din impact business designer.

Når du vil have succes med din virksomhed, er det vigtigt at have et stærkt brand., som er, hvordan folk opfatter din virksomhed. Det er, hvad de tænker på, når de hører dit navn eller ser dit logo. Et stærkt brand er et, som folk kan huske, relatere sig til og stole på.


Opfattelsen af dit brand kan være baseret på dine produkter, tjenester, markedsføring og kundeservice. Det er i høj grad, i de interaktioner, der er mellem dine kunder og dig, om det er online, ved annoncering, printmaterialer, sms eller andet. Du bør være der, hvor dine kunder og på de platforme, hvor dine befinder sig. Din kommunikation skal være en kommunikation, der aktiverer og engagerer dem, udfra de hvilke værdier og budskaber du vil italesætte.

Hos SOFIRA har vi arbejdet med både mindre virksomheder, der har brug for forretnings-planer, marketing strategi, strategisk planning og forretningsudvikling i en balance mellem kompleksitet og klarhed, kreativitet og kommerciel værdi.

Eksempler på brand strategi og marketing

Aerosol Alliance

- spraydåser og klimakunst

Graffiti kunst er et globalt fænomen, som interesserer unge såvel som ældre.

Men klimaforandringer er også globale, så hvordan kombinerer man en bæredygtig udvikling af spraydåse-sektoren samtidigt at man informerer om den impact, man kan have som udøvende graffiti-kunstner?


SOFIRA er strategisk brand rådgiver for Aerosol Alliance.com, som er et globalt fællesskab omkring ændre holdningen til en meget affaldstung sektor.

Hos SOFIRA investerer vi i uddannelse og tilbyder dig både de lavpraktiske løsninger, men også strategioplæg, for at du kan blive ved med at være relevant for dine kunder.

Men den stigende efterspørgelse for bidrag til en grøn omstilling, er vi hos SOFIRA certificeret sustainable business change manager og fundamentet er strategioplæg for ALSO A/S, en af de førende teknologileverandører i IKT-branchen.


Oplægget afdækker hvordan en high-performance virksomhed, kunne skabe økonomiske gevinster og øge markedsandelen inden for bæredygtig teknologi i stor skala i de kommende år.

Er du klar til at udvikle et stærkt brand?

SOFIRA kan effektivt udvikle dit brand og din fortæling. Få en gratis konsultation om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udvikle dit brand.

POD plakatshop og e-commerce

Hvad gør man, når man vil lave en platform til sin datters kunst?

En af vores kunder ville markedsføre kunst og kreative arbejder og henvendte sig til SOFIRA..

Opgaven blev udarbejdelse af forretningsplan, brand strategi, markedsføringsstrategi med afsæt i en SEO-strategi.


Shoppen lanceres efterår 2023 og det var discipliner som SEO, brand strategi og indholdsstrategi, der skulle skabe en tilgang af kunder og et økonomisk fundament for videreudvikling.