Viden

Nyheder, tendenser, værktøjer som du som kunde også kan gavn af

WEBDESIGN

WEBSITE

SOCIAL MEDIA

GRAFISK DESIGN

Vi har været i branchen siden 1996 og har konstant udviklet os ved holde viden opdateret med tendenser, værktøjer og metoder, som hurtigere kan skabe værdi for dig og dine kunder.

Kender du det?

Du søger efter et bestemt værktøj, som lige præcis kan gøre den opgave foran sig bedre. Lige præcis den hammer, som passer perfekt til at slå sømmet i væggen, så billedet kan komme op og hænge.

Det er sådan vi har det; faglig relevant, tilgange til marketing og kommunikation, værktøjer som hjælper os med at spare tid.

Samtidig med den faglige udvikling, er den også den samfundsmæssige, som påvirker virksomheder og brands, f.eks. igennem kommende lovgivning som CSRD/CSSSD fra EU.

Hvordan lovgivningen strammer op omkring #greenwashing og skaber nye forretningsmuligheder i en foranderlig verden, er det du finder på disse sider.

ESG - CSRD - EU? Hvad betyder det for mig?

I et europæisk markede, er der mange forskellige definitioner på hvad der er bæredygtigt og hvordan. Derfor er der en kommende lovgivning på vej, som vil påvirke markedet, købshensigter og kundernes præferencer.

Hvad er din impact?

Impact business design er OGSÅ strategi og handleplaner for at bidrage positivt til mere bæredygtig udvikling -

Looking For Printing Solutions

Deliver customized e-business

Er din virksomhed igang med at bidrage til

bæredygtighed, men er tvivl om hvor man skal starte?

så lad os tage en snak, om hvordan vi kan løse jeres udfordringer.