Impact business design

Værdifulde interaktioner mellem

din virksomhed og dine kunder

BRAND STRATEGI

CONTENT

WEBSITE

SOCIAL MEDIA

GRAFISK DESIGN

Se et udvalg af vores kundecases

BRAND STRATEGI

SOFIRA har udarbejdet brand strategi og har arbejdet som rådgiver for AerosolAlliance.com

SOCIAL MEDIA

Vi har hjulpet med digital marketing, kampagner og annoncering på de sociale medier for kunder som Oneinitiative.org, Kunde 2.

WEBSITE

Websites for musikere, terapeuter, online blomsterbutikker, håndværkere og nyhedsportaler, er nogle af sektorer, SOFIRA har fået erfaring med.

GRAFISK DESIGN

Logoer, visitkort, plakater, printannoncer og flyers er en del af grafisk design hos SOFIRA.

“Det var tidskrævende at vedligeholde websitet, besværligt at dele artikler på de sociale medier og der var stor synlig forskel på hvordan avisen præsenterede sig offline som online. SOFIRA med til at skabe mærkbare og målbare resultater ift. de kommercielle og forretningskritiske mål.”

Jesper Schou Hansen / Avisen Havnefronten

Lassy Chester

Art Director

“Amazing experience i love it a lot. Thanks to the team that dreams come true, great! I appreciate their attitude and approach. Truly professional!”

Nøglen til succes er et stærkt samarbejde

Kompleksitet og klarhed

SOFIRA er være din foretrukne impact business design-partner.


Her kan vi hjælpe dig med brand strategiudvikling, content, webdesign, grafisk design, sociale medier (organisk og betalt annoncering) og har dermed en omfattende vifte af kompetencer under ét tag.

Dette betyder at udvikling, marketing, produktion og optimering går hånd i hånd i og er dele af processen for sikre øget kundetilgang, større gennem-snitsordre, flere følgere, mere klarhed over din kundes rejse og interaktion.

Vores mål er sammen med dig at lave den mest resultatgivende løsning, der passer til både din økonomi og din virksomhed.

En personlig, tilpasset løsning

Vi forstår, at hver virksomhed er unik, og derfor tilpasser vi vores løsninger og strategier efter dine behov.

Uanset om dine kunder er private eller virksomheder, analyserer vi dine ønsker, forretning og branche for at skabe målrettede strategier, der maksimerer vækstmulighederne.

 

Når du ønsker at udvide din synlighed, udbrede kendskabet til din virksomhed, engagere dine kunder eller øge dine konverteringer, er SOFIRA istand til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Websites, e-commerce og søgemaskineoptimering

Hos SOFIRA kan vi assistere dig med alt fra at finjustere

din hjemmeside og webshop til at opnå synlighed gennem sociale medier som eksempelvis Facebook, samt at levere skræddersyede løsninger inden for SEO.

Vi har allerede arbejdet med en del glade kunder og vores største opgave er at sikre vedvarende vækst og succes for hver eneste af dem – kontakt os for at blive den næste!