Byens Nøgle

Skærmbillede 2019-07-17 kl. 12.46.56

Udfordring:
Kunden er uddannet turistfører og har turister bl.a. fra de baltiske lande. Der er brug for synlighed og kommunikation i den situation, at man kommer til en ny by eller et nyt land og skal opdage stedet på egen hånd. Ved at bruge lokale guides, eller turistførere bliver oplevelsen eller indtrykket stærkere og mere relevant. Der bliver arrangeret quizzer, opdagelsesture og undervisning. Koncept:
Man skal åbne for byens hemmeligheder, gå hen til de mere ukendte “steder”, døre eller områder der åbner perspektivet på det nye land eller by. Det kan være quizzer, quests med bestemte fokusområder, opdagelsesture, undervisning eller andet. Udforming:
Skitsearbejdet gik udpå at indkredse forskellige greb som “pins”, nøgler, skyline”, info, fodaftryk, ruteplanlægning, og kombinerede nøgle og skyline med teksten, som kan udskiftes til forskellige sprog, da målgruppen også er multi-lingual.

BN_skitser2
BN_skitser
Skærmbillede 2019-07-17 kl. 11.54.17

Programmer:
Rentegning i foregik med Bezier-kurver i Illustrator, men de mange forslag og variationer blev leget frem i programmet “FIGMA“, som OGSÅ kan bruges til UX og prototyping. Det gjorde jeg helt bevidst som en træning eller et nyt programkendskab, som kan bruges i den videre “livslange læringsproces, hvor interessen går henimod “customer journeys”, app-udvikling og UX-design.

Skærmbillede 2019-07-17 kl. 11.59.50